Distribuiţi
In jos
Admin
Mesaje : 93
Data de înscriere : 11/06/2016
Vezi profilul utilizatoruluihttp://www-darking-ro.forumgratuit.ro

LS School Instructors - Regulament intern / Internal rules

la data de Joi Iun 30, 2016 8:59 pm

Reguli importante:
Este interzis ca un membru S.I sa vanda droguri/arme pe chat public gen /ad, /news /f.
Daca vedeti membrii care se cearta pe [/f], nu interveniti si voi, faceti screenshot si ii dati PM liderului si de acolo se ocupa el.
Cererile de invoire mai mari de 3 zile, vor fi automat respinse.
Afacerile/ Caps-Lock-ul nu sunt acceptate pe chat-urile factiunii, se sanctioneaza cu o amenda de 500.000$.
Membrii School Instructors pot detine orice job legal.
Modelul anuntului este fix, chiar si cele mai mici schimbari pot fi sanctionate: Ofer licente autorizate gun-100k, fly-70k, boat-50k.
Sunt interzise glumele proaste fata de un coleg sau orice alt player de pe server.
Nu aveti voie sa sustineti testele pe [/c] [/wt] [/sms] etc.
Cei care abuzeaza de comenzi pentru a "pacali" alti jucatori sunt aspru pedepsiti, exemplu: "/me ti-a oferit licenta gun".
Membrii School Instructors care folosesc comanda [/helpers], [/admins] sau chiar [/houses] etc. in timpul sau dupa terminarea unui test vor fi sanctionati cu FW / uninvite. De ce? Deoarece aceste comenzi pot "curata" chat-ul in caz ca un membru de rank superior va cere ultimul test.
Nu aveti voie sa oferiti licente in schimbul unui serviciu / bun. ("daca imi esti sofer personala o ora iti dau licenta gun" | "Imi dai NRG-ul de la rent si iti dau licenta fly").
Folositi PM doar daca sunt probleme pe care nu doriti sa le afle si alti colegi gen "mi-au spus niste clienti ca x da licente fara teste"
Nu aveti voie sa acordati/ sa primiti mita pentru un serviciu, gen: "daca imi dai 5kk retrag reclamatia"
Cei ce se adreseaza cu "hai ba mai repede/ unde dracu esti ca nu te vad" clientilor sau chiar membrilor vor fi sanctionati.
Nu aveti voie sa veniti la sedinta cu wanted, va puteti preda/ puteti cere free, cei care sunt la jail sau fug de cops in timpul sedintei sunt sanctionati.
Daca nu dati licente sunteti rugati sa tineti [/turn off] sau [/turn off calls], nu lasati [/turn on] pentru a da clientul altui instructor, e aiurea ca un client sa fie "plimbat" de la un instructor la altul, puteti vorbii cu prietenii pe [/sms] sau daca nu aveti iPhone puteti vorbi pe [/c], [/wt] etc.
Nu aveti voie sa postati in reclamatia altui coleg de asemenea nu aveti voie sa postati in reclamatii "de ce faci post pentru asta noobule" sau "post-hunter", pe langa faptul ca va faceti de ras trageti si factiunea in jos.
Nu aveti voie sa luati liderul/co-liderul peste picior, cine o face v-a fi sanctionat dupa placul liderului ( Amenda/FW ).
Sedinta este obligatorie, v-a aparea un MOTD la conectarea in joc cu data sedintei. Cine nu e prezent v-a fi sanctionat ( Rank1-Uninvite, restu FW).
Comenzi :

/givelicence pentru a da o licenta unui player
/startlesson pentru a incepe o lectie de navigatie / aviatie
/givegun pentru a da un SD Pistol cu 10 gloante pentru testul de arme
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum