Distribuiţi
In jos
Admin
Mesaje : 93
Data de înscriere : 11/06/2016
Vezi profilul utilizatoruluihttp://www-darking-ro.forumgratuit.ro

Los Aztecas - Regulament intern / Internal rules

la data de Joi Iun 30, 2016 8:43 pm

Los Aztecas este o mafie cu pozitionarea HQ-ului in orasul Las Venturas, aceasta mafie este formata dintr-o familie de gangsteri ce vor sa puna stapanire pe oras. Activitatiile principale ale acesei mafii sunt: razboaiele cu alte mafii, traficul de arme si droguri, afacerile ilegale.
Los Aztecas sta la baza motto-ului "Strada nu este un simplu cuvant, ea reprezinta casa si familia ta".

Tratate de protectie

Los Aztecas protejeaza factiunea
Los Aztecas nu are alianta cu alta mafie.

Intre un membru Los Aztecas si un membru al factiunii protejate, nu este loc decat pentru respect si ajutor reciproc. Daca exista un conflict intre doi membrii din aceasta factiune, trimiteti un PM (Private Message) la liderul factiunii. In cazul in care este un posibil conflic intre membrul factiunii protejate si membru din factiunea Los Aztecas si nu este anuntat iar acesta ia amploare, sanctiuniile vor fi grave.

Los Aztecas ofera aliatiilor urmatoarele servicii
Vanzare de arme / refill sau repair pe pretul de 1$.
Ajutor la diferite evenimente, activitati, targuri.
Crearea unor activitati / evenimente impreuna.

In schimbul serviciilor oferite, aliatii ne vor oferii
Ajutor la activitati / evenimente.
Servicii la pret redus / gratuite in functie de prestarea factiunii aliate.

Activitatiile principale ale factiunii Los Aztecas sunt

sedinta (se va anunta inainte pe motd-ul factiunii).
antrenament (este anuntat de catre lider / sublider sau membru de rank 4+ cu cel putin 48h inainte).
war-uri in functie de program: Luni - Vineri de la orele 20:00 - 22:00.

Activitatiile secundare ale factiunii Los Aztecas sunt

targuri (traficul de arme, droguri, organizarea unor targuri, repararea si alimentarea vehiculelor, afacerile ilegale, spalare de bani).
evenimente (organizarea a mai multor tipuri de evenimente).
alte activitati.

Job-urile in factiunea Los Aztecas

Principalul job al factiunii este Arms Dealer. Membrii factiunii sunt obligati sa detina acest job la fiecare war / activitate.
Puteti detine orice job legal / ilegal inafara programului de war.
Toti membrii ce sunt prinsi ca au alt job inafara de Arms Dealer in timpul war-ului vor fi sanctionati cu Faction Warn.

Salariile in functie de rank in factiunea Los Aztecas

Rank 1 - 250,000$
Rank 2 - 500,000$
Rank 3 - 750,000$
Rank 4 - 1,000,000$
Rank 5 - 1,500,000$
Rank 6 - Confidential
Rank 7 - Confidential

Amenzile

Lista cu amenzi o gasiti accesand link-ul: http://forum.og-time...amenzi-tickets/
Amenzile ce nu sunt platite in decursul a 24H sunt sanctionate cu Faction Warn.

Informatii war / sistem de war

Sunt 18 turf-uri in Los Santos, San Fierro, Las Venturas. Pentru a cuceri un turf, un membru rank 4+ poate sa dea [/attack], dupa attack va porni cronometru de 20 minute.
Se poate da [/attack] intre orele 20:00 si 22:00, iar daca mafia care ataca ia "fail" nu va mai putea da [/attack] in urmatoarele 10 de minute, se numeste deelay. Daca war-ul este castigat, deelay-ul de a ataca un alt teritoriu este de 5 minute.

Comenzile factiunii Los Aztecas

[/f] - chat-ul factiunii
[/gdeposit money/materials/drugs cantitate] - depui o cantitate de materiale / bani / droguri in seif
[/order] - iei arme din HQ
- /order 1 - iei deagle din HQ
- /order 2 - iei AK din HQ
- /order 3 - iei M4 din HQ
- /order 4 - iei MP5 din HQ
- /order 5 - iei Rifle din HQ (rank 4+)
Weapon_deserteagle.gifWeapon_ak47.gifWeapon_m4.gifWeapon_mp5.gifWeapon_rifle.gif
[/attack] - ataci un teritoriu (rank 4+)
[/getdrugs] - iei droguri din HQ
[/heal] - iei viata din HQ
[/clothes] - iti schimbi skin-ul la un Binco.

Skin-urile factiunii Los Aztecas

Skin_113.png Skin_114.png Skin_115.png Skin_116.png Skin_291.png Skin_190.png

Organizarea factiunii

Liderul impreuna cu co-liderul au un ultim cuvant in luarea oricarei decizii.
Aveti obligatia de a asculta de orice membru cu rank mai mare sau egal cu al vostru, deoarece fiacere parere sau sfat conteaza.

Sedinta / antrenament

Sedinta / antrenament se anunta de lider cu cateva zile inainte, cine nu ajunge la o şedinţă / antrenament fară o cerere de învoire, va fi sancţionat cu Faction Warn (FW)

Reguli refereitoare la rank-up

Rank 1 - se primeste automat cu intrarea in factiune.
Rank 2 - se primeste dupa 7 zile de la intrarea in factiune cu conditia sa aveti un raport de activitate complet, activitate si seriozitate.
Rank 3 - se primeste dupa 7 zile de la promovarea anterioara cu conditia sa aveti raport de activitate complet, activitate si seriozitate.
Rank 4 - se primeste dupa 7 zile de la promovarea anterioara cu conditia sa aveti raport de activitate complet, activitate si seriozitate.
Rank 5 - se primeste dupa 7 zile de la promovarea anterioara cu conditia sa aveti raport de activitate complet, activitate si seriozitate.
Rank 6 - sunt coliderii factiunii. Acestia sunt mana dreapta a liderului.
Rank 7 - doar liderul.

Raport de activitate

Raportul de activitate in factiunea Los Aztecas este unul static, nu se modifica in functie de rank, fiecare rank trebuie se depoziteze acelasi numar de materiale si droguri.

Fiecare membru al factiunii trebuie sa depoziteze cate 100,000 materiale si 500 droguri pe saptamana. Cine nu va face acest lucru va fi sanctionat cu Faction Warn.
Daca un membru nu a postat raport-ul de activitate timp de 2 saptamani, acesta va fi demis din factiune.

Raport-ul de activitate se va reseta in fiecare saptamana dupa sedinta.

Regulament intern

-Nu aveți voie să cereți rank liderului sau subliderului, nici măcar să bateți apropo-uri în legătură cu acest lucru. Rank-ul vi se va acorda de către lider atunci când acesta consideră ca meritați sa fiți promovați la o funcție mai importantă în cadrul facțiunii pe baza activității și devotamentului vostru față de mafie. Cine va cere rank va fi sancționat cu Faction Warn fără niciun fel de discuție.
-Când se discută o problemă importantă între lider sau sublider și un membru (sau mai mulți), celor neimplicați în problemă nu le este permis să intervină în niciun fel.
-Membrii Los Aztecas au obligația de a asculta liderul sau subliderul și de a nu îi întrerupe când aceștia vorbesc ceva important (legat de facțiune). Glumele proaste la adresa lor se pot sancționa direct cu demiterea.
-Abuzul de orice regulă nescrisă în regulament, dar logică sau care ține de bun simț, se va sancționa în funcție de gravitatea situației (cu Avertisment Verbal, Faction Warn sau demitere).
-Dacă sesizați că un alt membru Los Aztecas ca încalcă regulamentul, nu îl confruntați pe /f și nu îl trageți la răspundere, ci adunați dovezi și trimiteți-le liderului prin PM.
-Dacă nu puteți fi prezent la o activitate a facțiunii sunteți obligați să postați în topicul Învoiri, iar în cazul în care veți fi inactiv mai mult de 3 zile, folosiți topicul Inactivitate.
-Regulamentul nu are excepții și cazuri speciale. Toți membrii sunt obligați să-l cunoască în totalitate, scuzele de genul "nu știam regula asta" nu vor fi luate în considerare.
-In timpul warului cine sta mai mult de 5 minute AFK fara sa ceara voie inainte pe /f va primi Faction Warn. Aveti nevoie de o confirmare de la un rank 4+.
-Pentru a fi considerat prezent la o zi de war trebuie sa fi venit la toate warurile din aceea zi.
-Nu aveti voie sa faceti voie sa faceti invoire dupa inceperea respectivei activitati este considerat absent si isi pierde sansa la o alta invoire in aceea saptamana.
-Intr-o saptamana aveti voie la 2 invoiri.
-Nu aveti voie sa iesiti din joc, fie prin /q ori prin crash intentionat in timpul war-ului. Acest abuz se sanctioneaza cu Faction Warn.
-Abuzul de bug-uri nu va fi sanctionat doar cu demitere ci si cu ban intre 3 si 14 de zile.
-Post-urile facute colegilor pe site-ul rpg va vor aduce sanctionarea dumneavoastra cu Faction Warn.
-Post-urile fara rost facute liderului gang-ului vostru va pot aduce demiterea sau nu, in functie de preferinta liderului.
-Nerespectarea skin-urilor in functie de rank va fi sanctionata cu amenda (prima abatere), urmatoarea fiind Faction Warn.
-Inainte de a da un relog in timpul war-ului, cereti permisiunea pe [/f] de la un membru de rank 4+.
-Este interzis sa cereti ajutor din partea playerilor ce fac parte din alta factiune sau civili, cei ce sunt prinsi ca ajuta o mafie la war vor primi kick la prima abatere, warn la urmatoarea.
-Este interzis sa va ascundeti in locuri greu accesibile (map bugs), sub apa folosind anim-uri, etc., se primeste kick la prima abatere, /uninvite la urmatoarea.
-Este interzis sa va ascundeti pe cladiri inalte, e war, nu concurs de ascuns pe cladiri, se primeste kick la prima abatere, /uninvite la urmatoarea.
-Daca un membru este prins ca sta AFK in HQ atunci cand este un war activ, iar acesta nu anunta, va fi sanctionat cu Faction Warn.
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum